Uređaji za grejanje

Brzo zagrevaju prostor, a zanimljivog su i modernog dizajna – veliki izbor koji će zadovoljiti različite ukuse.


Uredaji-za-grijanje0

Najveće prednosti električnih grejalica: brzo zagrevaju prostor, jednostavne su za korišćenje, rade tiho i ne zauzimaju puno prostora. Zanimljivi, moderni dizajn nude veliki izbor i zadovoljavaju različite ukuse.

Ne gubite energiju uzalud
Grejalice ne prekrivajte i pazite da uvek ostavite dovoljno slobodne površine oko uređaja. Ne naslanjajte ih uz nameštaj i druge predmete, jer ne želite da sprečite kruženje i širenje toplote niti da potrošite više električne energije nego što je potrebno.

POVEZANE OBJAVE

Uređaji za grejanje

Dizajn u sližbi stvaranja udobne atmosfere
Moderne grejalice teže da budu prefinjeni uređaji kako bi zauzimale što manje prostora. Ipak, pri kupovini posebnu pažnju posvetite funkcionalnosti i efikasnosti. Daljinsko upravljanje uvek je plus!

Strateško postavljanje u prostorijama
Lokacija postavljanja grejalice utiče na efikasnost zagrevanja u prostoru. Po pravilu, ciljajte potencijalne izvore hladnoće. Postavite ih ispod prozora ili, recimo, na spoljne zidove. Za ravnomerniju toplotu poželjno je imati više izvora toplote, tačnije grejalica, naročito u velikim prostorima.

Uređaji za grejanje


Svi proizvodi na ovoj stranici

Grejalica TV 30 black EcG

Uljani radijator NY2009-20M Midea

Električna grejalica CH 2008 F Vivax

Kalorifer ARIS FH-620 Bauer

Kalorifer ESCO FH-520 Bauer;

Grejalica NF20-20A Midea;

Električna grejalica SO2330F0 Rowenta

Konvektorska grejalica LGP-0494 Rowenta

Grejalica IR5010F1 Rowenta


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530