Zahvaljujući tehnološkim naprecima u oblasti malih kućnih aparata, najfiniji slatki specijaliteti i dalje se pripremaju u omiljenoj varijanti, onoj kućnoj. Po receptima naših mama i baka.
Moramo da priznamo da su kuhinjski roboti u potpunosti transformisali poslastičarstvo, ali i kulinarstvo uopšte. Novi modeli dolaze sa čak nekoliko brzina, opremljeni su zanimljivim nastavcima, koje omogućavaju različite načine procesuiranja namirnica: od mešanja, gnječenja, tucanja, preko rendanja, seckanja i mlevenja. A u pomoć im često priskaču i štapni mikseri. Zato se posebno radujemo praznicima i sličnim prilikama, kada se pripremaju poslastice, kolači ili torte. Ili sve redom, bez ikakve naznake umora.
kuhinjski robot KENWOOD KMX750RD; posuda za mleko 125 ml 199 din.; bokal za mleko Basic 200 ml 199 din. desertni tanjir iz servisa za jelo Dalton 16 komada 3.799 din.; kašika za napitke City Elite set od 6 komada 1.999 din.; kuhinjska krpa Desy set 4/1 više boja 699 din.;
na sigurnom Stakleno zvono za hranu je lepa dekoracija, ali pre svega čuvar svežine. Zaštitite svoje poslastice na elegantan način. Ponekad su limene kutijice za kolače super korisna stvar, ali katkada poslastičarska majstorska dela zaslužuju da budu izložena.
aparati u boji Svet tehnike voli boje i to je veliki plus. Malo crvene, roze ili plave uvek dobro dođe u kuhinji, uz očekivani ergonomski dizajn i kvalitet koji je ipak najvažniji faktor.