Uređenje stana za iznajmljivanje

Luksuz po pristupačnoj ceni


Uređenje stana za iznajmljivanje 00

Uredite stanove za najam prema poslednjim trendovima i bezbrižno uživajte u rezultatima uloženoga truda i rada. Poželjna je neutralna paleta boja – siva, bež, oker – jer se dobro i lako uklapaju u ambijent i jednostavnije su za održavanje i čišcenje. Uvek bolje prolaze lepši, noviji, atraktivniji stanovi, a kako stvoriti dojam hotela od pet zvezdica nameštajem koji možete kupiti u Emmezeti, otkrivamo na stranicama koje slede.. Sve što vidite u ovom modernom stanu, od kuhinje, dnevnog boravka, kreveta, ormara, tepiha do baštenskog nameštaja, posteljine i dekorativnih predmeta – sve je iz Emmezete. Prostori u stanovima za iznajmljivanje trebaju da budu uredni, atraktivni i praktični za održavanje. Izaberite moderan nameštaj koji je pristupačan cenom i funkcionalne dekoracije, kao što su vaze, mirisne sveće i slićno. Veštačko i suvo cveće uvek je dobra odluka jer unose životnu energiju u enterijere i doprinose stvaranju udobnog ambijenta.

Uređenje stana za iznajmljivanje

POVEZANE OBJAVE

 

Spavaća soba mora da izgleda luksuzno

Izaberite tvrđi kvalitetan dušek sa džepičastim jezgrom, koji će godinama biti udoban i izdržljiv. Ako želite utisak luksuznijeg smeštaja, onda je važno da sobu uredite po uzoru na hotel sa pet zvezdica. Dakle, idealan je tapacirani krevet sa neutralnim uzglavljem. Za ekstra utisak sobu opremite blackout zavesama za zamračivanje i providnim zavesama.

Važno je da vam je stan jednostavan za održavanje. Dakle, sve površine moraju da budu lake i jednostavne za čIšćenje, a u poslednje vreme osim pločica, mikrocement je vrlo popularan materijal za podove.

Najviše stanova za najam pada na kupatilu

Kupatilo je najskuplji deo stana i njegovo preuređenje ulazi u najveće izdatke. No čak i kad je kupatilo staro, važno je da je uredno i čisto, a utisak možete da popravite i lepim dodacima, koji će skrenuti pažnju na sebe. U kupatilo stavite lepe keramičke posude za sapun i četkicu za zube, a lep znak pažnje su i mirišljava svećica, sapun, cvet… Zapamtite, sitnice mnogo znače! Jedan od obaveznih uređaja u stanovima su klima uređaji!

Za baštenski nameštaj birajte materijale koji su predviđeni za outdoor i u sebi imaju plastiku. Takvi materijali mogu nakratko i da pokisnu, iako izgledaju vrlo prirodno i atraktivno.

Instagramičnost – nova dimenzija estetike

Bez obzira na veličinu, odaberite nameštaj koji najviše odgovara obliku vaše terase, a ako se dvoumite staviti li na terasu klasični sto ili lounge fotelje sa nižim stolom – odgovor je lounge. Na foteljama novi stanari mogu pojesti doručak, uveče neki lagani obrok, uživati u zalasku sunca… Ali teško da će se udobno osećati ako sve vreme budu samo sedeli za stolom. Omogućite im da se opuste u ležaljci i uživaju. Ne zaboravite i na novu dimenziju u svetu uređenja enterijera – instagramičnost. Ako imate mesta, odaberite jedan fotogeničan komad nameštaja poput ležaljke u obliku jajeta koji će biti magnet za slikanje.

Uređenje stana za iznajmljivanje

 

Svi proizvodi na ovoj stranici

 


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530