Uređenje enterijera

Naši dizajneri vama na usluzi!


Naši dizajneri vama na usluzi

Osmišljavanje i dizajniranje enterijera mnogo je više od biranja boja i nameštaja. Da bi se napravio idealan koncept za uređenje nekog prostora, važno je uzeti više faktora u obzir. U davanju ideja, naši dizajneri pre svega polaze od kupaca i njihovih želja. One su glavna ideja vodilja.

Oblikovanje doma kod nas započinje Emma upitnikom i nacrtom prostora. Oni su osnova projekta. Dalji proces uključuje crtanje prostora i slaganje po sobama, a za kraj ostaju detalji i moguće korekcije, koji se rade u dogovoru sa kupcima. Kupci se najčešće odlučuju za uslugu uređenja svojih enterijera kad ne mogu da zamisle veličinu nameštaja u prostoru pa im 3D prikaz najbolje odgovori na sve nedoumice i pitanja. Usluga sama po sebi nije besplatna, ali ako se kupci oduče da kupe stvari iz idejnog projekta od minimum 80 %,  po završetku projekta vraća im se uplaćena svota.

Stručne ideje i personalizovana rešenja

Svaki projekat je individualan i zavisi od mnogo faktora. Samim tim, teško je vremenski predvideti trajanje projekta. Kod usluge Emma dizajn, kupac dobija u okviru svog budžeta 3D vizualizaciju prostora i spisak korišćenih artikala iz Emmezete. Sve do kompletne realizacije, Emma dizajner je uz svog kupca i na raspolaganju mu je za sva pitanja.

Kako u svakom poslu, tako i u dizajniranju enterijera postoje neka osnovna pravila. Puno je elemenata koje treba uskladiti, od boja, dizajna, materijala… Prvi korak je organizacija prostora, zatim odluka o materijalima i bojama koji će se koristiti. Dok za kraj ostaju detalji koji će taj prostor učiniti životnim. Samim tim, svaki prostor dobija svoju atmosferu i svoj jedinstven izgled!

Oblikovanje doma je velika odgovornost, jer funkcionalnost i estetika imaju velik uticaj na kvalitet života. Zato su interesi i želje klijenata sigurno jedan od važnijih faktora u celom procesu. Sa kupcem se detaljno prolazi svaki segment i daje snažan argument ako neki predlog ili želja ne bi doveli do optimalnog rešenja. Posao dizajnera enterijera mnogi smatraju kreativnim i zabavnim, ali dizajniranje sa sobom nosi i određene izazove. Najveći je, bez sumnje, ispuniti očekivanja klijenata. Svaki projekat je poseban i jedinstven, a najveća nagrada je zadovoljstvo kupaca. Kad se sve to objedini, misija Emma dizajnera je izvršena!

Uređenje enterijera

POVEZANE OBJAVE

Upravljanje budžetom i trendovi

Prilikom uređivanja prostorija prvenstveno se gleda na njihovu funkciju, pa se prema tome po pravilu i raspoređuje budžet. Svakako, ako se prostor koristi svakodnevno, većina budžeta odlazi na „veće“ stvari. Nameštaj se ne menja često, ali detaljima prostor može u svakom trenutku da se osveži i dobije novi izgled. Trendovi u ovoj godini, što se tiče boja, svakako su tamnije nijanse. Plava je definitivni favorit. Uz nju se vežu tople nijanse, koje su siguran izbor za sve one koji su skeptični prema tamnim tonovima. Od materijala, prirodno drvo i crni metal idealna su kombinacija.

A uz dodatak zlatnih detalja dobiјamo jedan prefinjeni stil. Činjenica je da se trendovi stalno menjaju, ali za dugoročno trendi dom uvek savetujemo neutralne tonove: belu, sivu, crnu i bež kombinaciju, koje u skladu sa bilo kojom veselijom ili opet neutralnijom bojom, prostor mogu da učine dugoročno modernim domom. Emmezeta nudi izuzetno široku ponudu nameštaja i dekoracija za dom. Asortiman kojim mogu da se kreiraju različiti stilovi i postignu specifične atmosfere. Iz trenutne ponude teško je izdvojiti samo nekoliko njih. Kombinacija kožne garniture sa marokanskim stilom, koji u svojoj paleti uključuje predivne vaze i tekstil, samo je deo na koji treba obratiti posebnu pažnju.

Savet Emma dizajnera:

Kod uređenja ili transformacije prostora važno je da odmah na početku definišete da li se upuštate u veliku promenu i potpunu transformaciju prostora ili želite samo malo da osvežite dom. Važno je da imate poverenja u projekat i da dozvolite nesvakidašnje kombinacije.

Uređenje enterijera

Оставите одговор