Sva snaga vode

Hidratacija je izuzetno bitna za zdravlje organizma. Da li unosite dovoljno vode u organizam? Pri tome će nam pomoći ove lepotice…


O hidrataciji i redovnom unosu vode važno je voditi računa svih 365 dana u godini. To će vam olakšati šarmantni saveznici u obliku šarenih flaša za vodu. Izrađene od različitih izdržljivih materijala, biće vam pri ruci u svakom trenutku.

Odaberite idealnu

Važnost redovnog unosa vode ne moramo da naglašavamo, a glavni izgovor da često zaboravimo da je pijemo ili nemamo vodu pri ruci više ne vredi. Zahvaljujući praktičnim flašama, od sada možete da se hidrirate bilo kad i bilo gde. Važno je samo odabrati materijal koji će najviše odgovarati vašim potrebama. Staklene, plastične, metalne, izbor je zaista širok i za koju god da se odlučite, nećete pogrešiti. Flaša za vodu će postati vaš omiljeni saveznik zdravlja, ali i upečatljiv dodatak koji će vas isticati u masi.

Sva snaga vode

POVEZANE OBJAVE

Termos ili obična

Ako boravite često napolju, termo-flaše će biti bolji izbor. Duže će čuvati hladnoću vode i tako obezbediti osveženje. Ali i obične flaše od metala biće zgodne za kraće relacije, jer i one dobro zadržavaju temperaturu zahvaljujući debljem sloju od koga su izrađene. Staklene i plastične flaše biće idealan izbor za kancelariju ili dom, jer nisu toliko izložene toploti i češće možete da zamenite vodu.

Metal, staklo ili plastika

Flaše za vodu dolaze u čitavom spektru materijala od kojih svaki ima svoje prednosti. Metalne i plastične flaše su najizdržljivije, dok je dodatna prednost metalnih duže održavanje temperature napitka. Staklene flaše su sve češći izbor zahvaljujući svojoj neutralnosti, ali svakako pripazite na njihovo čuvanje.


Svi proizvodi na ovoj stranici

Flaša za vodu 600 ml Emmezeta

Flaša za vodu Natura 500 ml više motiva

Sva snaga vode