Pratite trend instagramični stil uređenja

Jedan od glavnih trendova nameštaja je upravo „statement” komad nameštaja koji se posebno ističe ekskluzivnim, smelim dizajnom.


Kreatori upečatljivog enterijera

Kretanje u avanturu investiranja, uređivanja i iznajmljivanja objekata bilo je veoma hrabro. Tamara i Dejan su bili totalno izvan zone komfora, jer im to nije struka. Na jesen 2019. su odlučili da kupe plac, prodaju stan i odu u podstanare, a  u izazovno doba 2020. krenuli su u izgradnju vile u Sremskim Karlovcima. Puno su truda uložili da bi se gosti osećali kao kod kuće, a da sa druge strane imaju posebne kutke za hedonističke trenutke: „Naš moto za gradnju vila je „inspirisani uživanjem“ i mislimo da smo u tome uspeli, posebno kada vidimo fotografije sada već stotine gostiju koji su uživali kod nas. Puno komentara smo imali kako se u prostoru oseti dobra energija i to je nešto što delom možemo preneti putem fotografija. U ovom poslu je ključno imati dobre fotografije, kako upečatljivog enterijera, tako i eksterijera i emocije ljudi koji su uživali u boravku u našim vilama,“ poručuju Tamara i Dejan.

Pratite trend instagramični stil uređenja

POVEZANE OBJAVE

Ideja vodilja za koncept enterijera je bila da bude  “instagramično”, fotogenično, luksuzno, a ujedno i da ima toplinu preko prirodnih materijala. „Trudili smo se da svaki deo kuće ima svoju priču ali da čini jedinstvenu celinu. Unikatni murali velikih dimenzija i bilijar sto definitivno su najviše dali na upečatljivosti. Poseban akcenat je stavljen na rasvetu koja daje posebnu dozu elegancije. Noću kad se upali sva rasveta mi volimo da kažemo da imamo osećaj da je kuća obukla svoje svečano odelo”, objašnjavaju Tamara i Dejan.


Pratite trend instagramični stil uređenja