Moj kutak

Borba funkcionalnosti koju žele odrasli i stila koji vole mališani


Mekoća tkanina i teksture prekrivača na krevetu, uz dodatak jastuka različitih dezena i oblika, doprineće prvenstveno udobnosti spavanja, ali i izgradnji stila cele prostorije.

Kod uređenja dečije sobe važno je da pazite na tonalitet stvari koje birate, a ono što će definitivno da naglasi razigrani duh, osim veselih boja, jesu razni oblici jastuka i tepiha, kao i zanimljivi dezeni na posteljini!

Dodatno opremljeni modeli sa fiokom ispod kreveta su pun pogodak za dečije sobe i praktično rešenje za odlaganje igračaka ili drugih stvari!

Uz ideje naših stilista kreirajte željeni balans izmedu šarenila, brojnih dekoracija i funkcionalnog nameštaja.

Harmonija – red u neredu

Dečije sobe su prostor u kome ne prestaje borba funkcionalnosti i stila, koja odražava individualnost deteta. Praktičnost je nužna, a tu su i preferencije odraslih, koji žele da deo stila u kome je dizajniran ceo životni prostor prožme i taj kutak. Deca su majstori u nenamernom stvaranju nereda. Puno je odeće, igračaka, torbi i pribora koje treba negde smestiti. Da biste izbegli gomilu odeće odloženu preko naslona stolice, za radnim stolom ili na krevetu, strateški na vrata ili u ćoškove gde vam ostatak nameštaja dozvoljava, postavite vešalice – viseće ili samostojeće. Svakako od materijala sličnih ostatku nameštaja koji će se lepo uklopiti. Detalji su ti koji doprinose izgradnji stila i trebalo bi da na neki način odražavaju individualnost deteta. Dopustite deci da učestvuju u odabiru, jer je veća verovatnoća da će imati inspirativan uticaj i podstaknuti im maštu za dalje kreativno izražavanje.

Moj kutak

POVEZANE OBJAVE

Dobra organizacija je pola posla

Centar radnog prostora za pisanje domaćeg, učenje ili crtanje jeste radni sto u koji vredi investirati. Izaberite kvalitetan sto koji će „da raste“ sa dečijim potrebama i koji je površinom dovoljno prostran za pisanje i korišćenje tableta ili laptopa.

Uz radni sto, potreban je i dovoljan broj polica i/ili fioka u kojima će biti mesta za crteže, knjige i gedžete za zabavu i učenje. Pametno organizovan prostor za spremanje podstaknuće dete da samo počne da razmišlja o organizovanju stvari.

Dobro razmislite o rasveti. Optimalno postavljena rasveta treba da omogući da u trenucima odmora stvara prijatnu toplu atmosferu, kao i dobar kvalitet svetla kad dete čita ili piše domaći.


Svi proizvodi na ovoj stranici

Dekoracija drvena lutka Wooden doll

Prekrivač Adel 180 x 200 cm roze

Tepih Vapour Ellis 120 x 170 cm

Jastučnica Art Deco 40 x 40 cm roze

Prekrivač Box 130 x 170 cm sa resama zeleni

Jastuk Euforia 45 x 45 cm zeleni

Stočić sa točkićima Lucas 38 x 33 x 38 cm natur/crni

Šolja Lovely 280 ml više boja

Dekoracija za zid Slon 38 x 34 cm

Flaša za vodu Citrus 0,65 L više boja

Zidna polica Shape oblik trougla 38 x 9,5 x 32 cm

Kutija Stars 26 x 24 x 16 cm žuta

Stona lampa Cloud 8,3 x 15,5 x 8,5 cm više boja

Tepih Hopscotch 80 x 150 cm roze

Ranac Hello 37,5 x 5,4 x 29,5 cm sivi

Čiviluk Magic 35 x 135,5 cm

Korpa za odlaganje Little Things 38 x 38 cm roze

Stočić Lars II okrugli 40 x 40 x 37 cm sivi

Dekoracija Wood Mask 13,2 x 8 x 35 cm

Zidna polica Kaya II set 3/1 crna

Tepih Road Lima 60 x 180 cm

Dekoracija Globus 21,5 x 29 cm

Ukrasna korpa Wooden 32,5 x 10 x 44,5 cm

Prekrivač Hope 160 x 220 cm plavi

Stona lampa Eliza (e.klasa A++ do E)

Kutija za odlaganje Owen 39 x 22 x 18 cm crni

Moj kutak


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530