U SKANDINAVSKOM PRIJATNOM DUHU
Da biste postigli skandinavski stil, važno je zadovoljiti neke osnovne elemente kao što su jednostavnost, funkcionalnost, čiste linije, zemljani tonovi i nezaobilazna – bela. U skandinavskom dizajnu je obavezno drvo, pa su se uz drvene nogare stolice i stola odlično uklopile i dekorativne grane, kao i slika sa motivom šume.
PRELAZNI DIZAJN
Ako ste ljubitelj tradicionalnog i modernog, tada je za vas idealan prelazni stil uređenja, koji povezuje karakteristike i jednog i drugog pravca. Prelazni dizajn karakteriše savršena ravnoteža dva stila u jednom prostoru i podrazumeva kombinaciju modernih materijala, poput čelika i stakla, sa mekanim tkaninama. Stil karakteriše relativno neutralne boje i stvara umirujući prostor koji je uglađen i vrlo primamljiv.
Radni sto Practico 120 x 60 x 73 cm
15.999 din.;
fiokar sa točkićima Stampa 3 fioke 49 x 45 x 63 cm
10.399 din.;
kancelarijska stolica Blush 58 x 60 x 88 cm
7.699 din.;
dekoracija globus Noble
2.499 din.
smisao za detalje
Simpatičnim sukulentima dodatno ćete utopliti vaš radni kutak, a knjige same po sebi mogu da budu odličan ukras. U ovu stilsku priču super se uklopio i zidni sat cvetnog dizajna.
U EKO STILU
Bez nepotrebnog gomilanja predmeta, pravac uređenja koji na svoj način zagovara minimalizam, ali dozvoljava pletene korpe, zelenilo i drvene ukrasne kutije za čuvanje sitnica. Naglasak je definitivno na prirodnim materijalima, nameštaju jednostavnih oblika koji je ujedno i prilično masivan, u okruženju toplih bež tonova i nijansama peska koji pozivaju na odmor i opuštanje.