Svi oni koji žele da budu uživo na utakmicama, ali nažalost to ne mogu da ostvare, predlažemo da investiraju u kvalitetnu sliku i zvuk kako bi im navijačko iskustvo zaista bilo potpuno. Verujemo da vam oko nabavke kokica i dresa nije potrebna naša asistencija, ali uskočićemo prilikom izbora vašeg novog televizora! Najnoviji modeli omogućavaju maksimalni užitak TV prenosa i poseban doživljaj za vaša čula. Pripremite se za žestoko navijanje...
Umetnost u emitovanju slike Inovativnim dizajnom i poboljšanim karakteristikama svojih modela televizora, kompanija Hisense uvek čini korak napred. Serija U8B uz tanak okvir i super slim dizajn predstavlja pravo umetničko delo. Dostupna su dva modela – dijagonale 55“ i 65“, oba Ultra HD rezolucije 3840x2160 piksela. Serija U8B napravljena je na panelima prve kategorije sa Quad Core procesorima. Ne zaboravite da uz bilo koji Hisense model televizora kupljen do 30. juna 2020. godine, dobijate garanciju u trajanju od 5 godina uz prethodnu registraciju na sajtu hisense.rs.
NOVI STANDARD VISOKOG KVALITETA SLIKE Svi modeli podržavaju HEVC novi standard za digitalnu televiziju u Srbiji, što znači da kupovinom novog televizora bezbrižno možete da pratite digitalni prijem svih programa na području RS. A što se tiče samih potreba gledalaca, znamo da su one individualne. Kod kupovine novog TV-a sigurno ćete razmatrati rezoluciju modela u ponudi. Ukoliko preferirate streaming servise poput Netflixa i HBO-a, birajte televizor veće rezolucije, a TV programe možete kvalitetno da pratite i na modelima sa manjom rezolucijom.
oled tip ekrana
STIGLA JE energetski najefikasnija tv tehnologija. karakteriše Je mala potrošnja struje i bolji kvalitet slike jer sadržI sopstvene filtere u boji, zahvaljujuci KOjima proizvodI ŠIRI SPEKTAR BOJA, SAVRŠENU CRNU I JAČI KONTRAST.
´
1
2
3
4
1. Televizor SONY KD65AG8BAEP; 2. Televizor PHILIPS 43PUS7354/12; 3. Smart televizor Ultra HD SONY KD55XF7596BAEP 4K; 4. Televizor TOSHIBA 55TL5A63DG