CANDY RAPIDO’ – NOVE TEHNOLOGIJE SKRAĆUJU VREME PRANJA Novi model veš mašine Candy RapidO’ bira idealan program pranja prema slici veša. Samo slikajte turu veša pre stavljanja u mašinu, a ona će putem interaktivne Candy simply-Fi aplikacije automatski izabrati odgovarajući brzi program i temperaturu pranja. Ovo je ujedno i jedina veš mašina koja nudi kompletan set od čak 9 brzih programa, u rasponu od 14 do 59 minuta. Savršeni rezultati pranja su mogući zahvaljujući patentiranoj Mix Power System+ tehnologiji koja ubrizgava vodu i deterdžent direktno na veš, kao i novom Speed-Drive inverterskom motoru koji obezbeđuje i do 50% jači efekat trljanja tokom pranja.
Veš mašina CANDY RAPID0
INOVATIVNE LG TEHNOLOGIJE ZA SAVRŠENO ČISTE SUDOVE Model poseduje Inverter Direct Drive motor i napredne LG tehnologije TrueSteam™ i QuadWash™ za unapređen učinak pranja i sušenja. Zahvaljujući tome što ima četiri prskalice koje se rotiraju u više smerova i izbacuju mlazeve vode pod visokim pritiskom i koji dospevaju do svakog ugla mašine, tehnologija QuadWash™ obezbeđuje još efikasnije pranje svake posude na svakoj polici. Modeli DF215FP, DF215FW i DF415HSS poseduju Inverter Direct Drive motor koji je projektovan sa ciljem da se postigne tih rad. Dodatno, uz aplikaciju za pametne telefone LG ThinQ™, moguće je preuzeti nove cikluse pranja koji će zadovoljiti sve potrebe korisnika, kao što su Šerpe i tiganji, Tepsije, Stakleno posuđe i Noćno pranje.
Mašina za pranje sudova LG DF215FP
The Frame: TV i umetničko delo u jednom The Frame TV se ističe umetničkim režimom koji omogućava prikazivanje umetničkih dela kada je TV isključen. Njegov senzor pokreta detektuje vaše prisustvo i uključi televizor na kome se pojavljuje slika umetničkog dela. Kada napustite prostoriju, televizor se gasi. Senzor osvetljenosti detektuje količinu svetlosti u prostoriji i automatski prilagođava osvetljenost ekrana i tonalitet boje. The Frame dolazi sa zidnim nosačem bez razmaka, a zahvaljujući jednoj neprimetnoj vezi, kablovi su sakriveni a svi uređaji uredno povezani bez upetljanih žica. Uz trenutnu promociju Samsung vam daruje ram po izboru te četiri meseca besplatnog korišćenja Art Storea.
SAMSUNG The Frame