JEDNOSTAVNOST I PRIRODNI MATERIJALI
Vabi-sabi i japandi su mnogo više od još jednog novog stila u uređenju enterijera. Vabi-sabi je japanski način življenja koji slavi skromnost, jednostavnost, poniznost, užitak u prihvatanju nesavršenosti. Japandi je stil koji tu japansku jednostavnost meša sa skandinavskom estetikom, a glavna odlika mu je minimalistička estetika, prirodni materijali i neutralna paleta boja. Bež, svetlobraon, braon, siva u svim svojim tonovima, potom drvo, juta, ratan, metal, keramika, pamuk, lan, vuna... esencija su ovog stila koji će, prema najavama, obeležiti i sledeću 2021. godinu.
VAŽNO JE PRONAĆI SVOJ MIR I OPUSTITI SE
Udahni, predahni, opusti se. Uživaj u trenutku, odmori se, uživaj u malim stvarima, u nesavršenosti, lepoti običnog, jednostavnog života... To nas uči takozvani slowliving pokret koji nas podseća da treba usporiti, opustiti se, živeti u skladu sa prirodom, hraniti se zdravije, boraviti u prirodi, ugasiti sve gedžete i uživati sa svojim bližnjim. Ta filozofija jednostavnijeg i usporenijeg života seli se i u enterijere – važno je da stvorite sebi prijatan i udoban prostor u kome vladaju harmonija, jednostavnost, mir... I zato, priuštite sebi dugo kupanje u kadi, čašu vina u najdražem društvu, čitanje knjige u omiljenoj fotelji, šolju čaja uz mirišljave sveće... Uživajte u tim trenucima usporenosti koje stvarate samo za sebe.
NEKA SVAKI DAN BUDE POSEBAN
Umesto beskrajne 'to-do' liste sa mnoštvom nepotrebnih stvari, pojednostavite sebi život, presložite svoje prioritete, a neka na vrhu liste budete vi i vaši najmiliji. Nemojte da čekate godišnji odmor da biste se častili doručkom u krevetu. Napravite nešto posebno već danas i uživajte u tom trenutku.
Baštenski nameštaj nije samo za leto
Iako dolaze kišoviti hladniji dani, to ne znači da morate da se odreknete svojih balkona i tokom zimskih meseci. Uživajte u svežem vazduhu na svojim terasama, balkonima, baštama tokom cele godine. Ćebence, ležaljka, šolja čaja i začas balkon pretvorite u zimsku idilu. Savetujemo vam da za svoj balkon birate laganiji nameštaj koji je uvek lako odneti, doneti, skloniti od kiše i snega... A dobra vest je da je sada veliki trend uklapanje baštenskog nameštaja i u enterijere, posebno u spavaće sobe i dnevne boravke, tako da u istim komadima nameštaja možete da uživate i u enterijeru i eksterijeru.
Klub sto Jodphur 76 x 76 x 38 cm
22.999 din.;
ležaljka Toledo 60 x 104 x 87 cm
4.799 din.;
stočić sa poslužavnikom Toledo 48 x 37 x 65 cm
2.999 din.;
set za serviranje Marble 9 kom
1.999 din.;
fotelja Maui
5.999 din.