Neka vas ograničenja vaših prostora namenjenih kuvanju ne sprečavaju u osmišljavanju kuhinje iz snova, koja će zadovoljiti baš sve vaše estetske i funkcionalne kriterijume za nove kulinarske izazove. Iskoristite ekskluzivnu Emmezetinu uslugu izrade 3D kuhinja po meri pa i dostavu i montažu iste. A pre toga proverite kako je kuhinja Tango uspešno prilagođena u čak tri različita prostora.
OPTIMALAN RASPORED I OPREMA
Kuhinja Tango je dostupna sa crnim frontovima i antracit radnom pločom u šari betona. Sva tri prostorna rešenja su rađena po meri i imaju iste elemente: sudoperu, indukcijsku ploču, frižider, aspirator, sudomašinu i mikrotalasnu rernu. Naravno, kuhinja dolazi sa ugradnim fiokama i ormarićima.
HANSA KOMBINOVANI ŠPORET STAKLO KERAMIKA +  GAS
Kombinovani šporet  Fcmx69215
HANSA
Zahvaljujući super glatkoj strukturi emajla, čišćenje je brzo, lako i efikasno. Dovoljno je sipati pola litre vode u pleh, staviti pleh u rernu, podesiti temperaturu na 50°C, konvencionalni program, i vreme od 30 minuta je dovoljno da se rerna sama opere. Da li ste ikada izgoreli ruke tako što ste slučajno dodirnuli vrata vruće rerne? Sa Hansa šporetom u Vašem domu, to se više neće dogoditi sa CoolDoor sistemom. Od sada, sa Hansa šporetima, ne morate da listate kuvare kako biste pronašli informacije o tome kako da skuvate jelo. Unutrašnji deo vrata rerne poseduje praktično uputstvo sa predlozima za temperaturu i trajanje kuvanja jela sa čak 10 programa pečenja. Ko ne uživa u ukusno hrskavim jelima? Pomoću funkcije "Ražanj" možete da ih pripremite kad god želite. Ražanj omogućuje da jelo bude ujednačeno grilovano. Šporet ima 10 programa pečenja, sigurnosni ventil, digitalni tajmer i kapacitet od 66 l.
Kuhinja je centralno mesto vašeg doma. U njoj se odvijaju mnogobrojni važni porodični trenuci, pripreme omiljenih obroka ili prijateljska druženja. No ponekad našoj kuhinji iz snova može da se ispreči neodgovarajući prostor. U našem slučaju to uopšte ne mora da bude problem. Uspeli smo da dokažemo kako baš nijedan raspored nije problem za srce vašeg doma. Bilo da je reč o kuhinji sa poluostrvom, dvostrukoj linijskoj kuhinji ili jednolinijskoj, model kuhinje je u potpunosti moguće prilagoditi planu datog prostora. Minimalna razlika je što smo za linijsku kuhinju naručili i gornje police koje za kuhinju sa poluostrvom nisu bile potrebne, s obzirom na to da one imaju dovoljno mesta za posuđe u ormarićima na poluostrvu. Ukupan utisak smo upotpunili zanimljivim detaljima poput dekorativnih pločica, zanimljivih motiva slika koje su se odlično uklopile i, naravno, zelenilom koga nikada nije previše. Kuhinje po porudžbini u Emmezeti Bazna kompozicija kuhinje Tango dostupna je po ceni od 171.899 din., ali kod izrade kuhinja po meri puno je mogućnosti i varijacija, koji mogu da utiču na konačnu cenu modela. Projektovanje idejnog rešenja kuhinje i savetovanje je besplatno, a na ovom modelu kuhinje može da se odabere između 7 različitih boja frontova, 17 boja korpusa, 46 boja radnih ploča i 67 modela ručkica. Struktura je oplemenjena iverica debljine 16 mm i njena je melaminskom folijom.
lepota jednostavnosti
Linijske kuhinje su savršen izbor za kombinacije kuhinje i trpezarije. Linijske kuhinje će zauzimati samo prostor uza zid, a vi ćete sa lakoćom moći da kreirate i trpezariju u kojoj ćete obroke deliti sa svojim najdražim. Lakoća kretanja je omogućena, a istovremeno vam je sve dostupno.
Inovativan LG frižider koji će probuditi sva vaša čula
Potrošači mogu duže da uživaju u prirodnoj svežini zahvaljujući vrhunskom sistemu hlađenja NatureFRESH koji koristi tehnologije Linear Cooling™ za ravnomernu temperaturu, što je ključni faktor u održavanju svežine hrane, dok DoorCooling+™ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja, kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima. Tehnologije FRESHBalancer™ i FRESHConverter™ korisnicima daju pojednostavljenu kontrolu nad vlažnošću i temperaturom u cilju stvaranja idealnih uslova za svaku vrstu hrane. Linearni kompresor sa inverterom kompanije LG proizvodi manje buke od standardnog kompresora, obezbeđuje veću uštedu energije, veću pouzdanost i veću izdržljivost uz 10-godišnju garanciju na delove za kompresor. Uz kompatibilni pametni telefon i aplikaciju LG ThinQ™ možete daljinskim putem da podešavate postavke temperature, tako da vaš frižider bude spreman za skladištenje veće količine namirnica.
Kombinovani frižider
SAMSUNG RB7300T