Večni klasik

Moćno drvo i njegova šarmantna izdanja


Večni klasik 00

Večni klasik

Puno drvo je 100 % prirodno drvo i kao takvo nikada ne izlazi iz mode. Nameštaj od punog drveta sa pravom se smatra najkvalitetnijim i ekološki najprihvatljivijim, a u kombinaciji sa modernim dizajnerskim rešenjima nameštaju daje dodatnu vrednost i svojevrstan prestiž. Ukoliko se odlučite za investiciju ove vrste, nećete morati da brinete o veku trajanja takvog nameštaja, jer traje duže od bilo kog drugog. Visokokvalitetni stočić ili stolica malo koga će ostaviti ravnodušnim, jer prostor obogaćuju zavidnom energijom i stilom.

Hrast kao nepresušna inspiracija

Višenamenska konzola maksimalno je prilagodljiva prostoru, a ploča od medijapana oplemenjena je furnirom boje hrasta. Medijapan je materijal koji se dobija presovanjem drvenih vlakana i veziva, nakon čega se lakira u mat, polumat ili sjaj. Prednost lakiranog medijapana je otpornost na vlagu i smatra se dobrom zamenom za drvo. Nogari od crnog mat metala doprinose eleganciji modela, a ugrađena polica odlično će poslužiti kao mesto za odlaganje važnih sitnica koje moraju svakodnevno da vam budu pri ruci.

Za veći kvalitet življenja

Drveni nameštaj kao nijedan drugi postiže osećaj harmonije, topline i prijatnosti u domu. Ovaj plemeniti materijal oduvek je ostavljao snažan utisak i savršeno se uklapa u savremeni stil uređenja, a razlozi zbog kojih mu dodatno raste popularnost jesu njegova održivost i mogućnost recikliranja, što se u ovo moderno vreme posebno ceni. Sigurnost i prijatnost kojom zrači drvo, kao i visoka upotrebna vrednost, te neograničene mogućnosti oblikovanja još će dugo da ga čini izborom br. 1. Osim toga, poznato je da je drvo zdravstveno najprihvatljiviji materijal i da pozitivno utiče na raspoloženje.

Verne imitacije drveta

Kad puno drvo nije opcija, površinske strukture mogu biti izrađene od medijapana ili iverice. Ploče od medijapana su izrađene od usitnjenog drveta, uz minimalan dodatak veziva, dok se iverica proizvodi posebnom tehnikom presovanja sušenog drvenog iverja, uz dodatak lepka. Kao što možete da pretpostavite, prednost jednog ili drugog materijala u odnosu na puno drvo jeste pristupačnost cene.

Večni klasik

POVEZANE OBJAVE

Svi proizvodi na ovoj stranici


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530