Trendovi u kuhinji

Neutralne ili nežne pastelne boje, kvalitetni materijali i kreativan dizajn koji voli da se igra dimenzijama i oblikom posuđa.


Trendovi u kuhinji0

Neutralne ili nežne pastelne boje, kvalitetni materijali i kreativan dizajn koji voli da se igra dimenzijama i oblikom posuđa. Odlike koje samo možete poželeti u kuhinji.

1. Trend

Belo posuđe: jednostavnost se vratila na velika vrata
Donosimo novitete u kojima ćete uživati i vi sami, ali i vaši ukućani i gosti. Posuđe je poprimilo fine linije i više „ne nosi“ šareno. Ako želite da zadržite sofisticiranost, odaberite posuđe svetlih tonova.

Dve glavne osobine pri kupovini posuđa
Proverite da li može da se pere u sudomašini i da li je pogodno da se koriste u mikrotalasnoj rerni. Uz estetiku, važna je praktičnost, koja posebno dolazi do izražaja prilikom kulinarskih izazova.

POVEZANE OBJAVE

Trendovi u kuhinji

2. Trend

Visokokvalitetno liveno gvožđe
Vrlo poželjan materijal u kuhinji, pogodan za sve ploče na kojima se kuva, kao i za sudomašine. Investicija u ovakve lonce i tiganje zaslužuje da ih održavate na najbolji mogući način. Ručnim pranjem ćete postići duži vek trajanja i možete da zadržite sve kvalitetne performanse ovog posuđa.

Kuvanje na nov način:
Nova praksa u kuhinji podrazumeva pripremu hrane bez masnoca.
zbog toga bice vam potrebno posebno dizajnirano posude koje omogucava optimalno prenošenje toplote.

3. Trend

Pastelne i zemljane nijanse
Bez natpisa, bez printova, moderne šoljice i činijice poprimile su decentan izgled u atraktivnim pastelnim i zemljanim nijansama. Uz veliku dozu šarma!

Najfiniji materijal
Porcelansko posude oduvek je bilo visoko cenjeno zbog svog kvaliteta i fine estetike,
a u ovom slučaju pristupačne cene čine ga još više neodoljivijim. Isplati se!

Trendovi u kuhinji


Svi proizvodi na ovoj stranici


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530