Svemoguća dekoracija

U prvom planu dnevnog boravka


Svemoguća dekoracija 00

Svemoguća dekoracija

Vaš glavni dekorativni adut ove sezone je predimenzionisanost! Doza umetnosti dobrodošla je u svakom domu, pa čak i u obliku jednostavnih ramova za slike obogaćenih crtežima i skicama iz sopstvene mašte, a raznovrsna ponuda proizvoda ovog puta nudi jedinstvene komade i po pitanju stila i oblika.

Dekorativni momenat definitivno je najzabavniji deo priče u uređenju svakog enterijera, a ove sezone dekoracije dolaze u posebnim, dosad neviđenim oblicima, onim predimenzionisanim, specifičnog dizajna i u vrlo elegantnim tonovima. Glavni elementi koji prostorima unose karakter i dušu obično su rasvetna tela i ukrasi na zidovima i podovima. Ukoliko želite da privučete pažnju, to ćete nesumnjivo uspeti predimenzionisanim detaljima, kao što su u našem slučaju vaze ili – količinom i raznovrsnošću. Umesto jedne slike, ukrasite zid brojnim ramovima različitih dimenzija, po mogućnosti u sličnom tonu. Predimenzionisanost je sama po sebi vrlo moćno sredstvo izražavanja, a dodatak ličnog pečata u svakom prostoru ima neprocenjivu vrednost, tako da je takav doprinos za veliku pohvalu!

Svemoguća dekoracija

POVEZANE OBJAVE


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530