Moderan enterijer sa karakterom

Naša misija je stvaranje životnog prostora u kome će svaki trenutak biti izuzetno prijatan, sa naglaskom na lični duh i originalnost.


Moderan enterijer sa karakterom 00

Moderan enterijer sa karakterom

Drugačiji od ostalih. Naša misija je stvaranje životnog prostora u kome će svaki trenutak biti izuzetno prijatan, sa naglaskom na lični duh i originalnost.

Nameštaj od hrasta nikada neće izaći iz mode, jer je reč o visokokvalitetnom materijalu koji ima prstenaste pore i markantne široke zrake srčike. Velike površine tako dobijaju prirodnu strukturu i moćan izgled. Još jedna velika prednost hrasta je izuzetna otpornost na vlagu i zato se često koristi u vlažnim prostorijama.

Bela posteljina u spavaćim sobama klasika je koja uz nekoliko ukrasnih jastuka postiže maksimalno elegantan i prozračan utisak. Pamuk i lan su najradije viđene tkanine, kao i mekani tepisi koji doprinose osećaju topline i stvaraju idealnu „cosy“ atmosferu. Najvažnija karakteristika okvira za krevet je čvrstoća, odnosno stabilnost. Uzglavlje mora da pruža odgovarajuću potporu za lenja jutra.

TRI GLAVNA TONA

U enterijere sa belim zidovima savršeno se uklapa drveni nameštaj sa crnim detaljima. Akcente prepustite ukrasnim jastucima, vazama i lampama, ali  pritom nastojte da previše ne odskačete od postojeće tonske palete u prostoru, čak i kad su slike u pitanju. Crno-beli motivi na zidovima izgledaju efektno i prefinjeno. Držite se osnovnog pravila dobrog stila koji kaže da treba kombinovati do tri osnovne boje koje mogu da variraju u nijansama.

Praktični setovi za jesenje večere i druženje u bašti

Dve su dileme kad su u pitanju baštenski setovi. Prvo je važno da odlučite da li spadate u tim ratana ili tim drva. I jedan i drugi materijal su prikladni za prostore na otvorenom, dobro se nose sa spoljnim uticajima i izgledaju lepo. Druga odluka koju je važno da donesete jeste da li više želite da stvorite chill zonu, koja po pravilu ima niži nameštaj, ili vam je draže da sedite i uživate u obroku na otvorenom. U tom slučaju klasičniji modeli stolica i stola svakako treba da budu u vašem fokusu. Baštenske setove je preporučljivo stopiti sa prirodom, a najlakše se uklapaju sa braon, bež i sivim tonovima. Boho detalji, tepisi i prekrivači sa resicama, kao i jastuci ili, recimo, pletene korpe najbolji su saveznici za baštenske priče sa stilom.

Boho zone stvorene za slobodne trenutke

Punjenje baterija zahteva mirno okruženje, po mogućnosti sa pogledom na prirodu. Šuma ne mora da bude uslov, ponekad je vedro nebo iznad nas sve što nam treba za kvalitetan trenutak opuštanja. Pretvorite terasu u mini-zonu u kojoj ćete se puniti energijom i pozitivnim raspoloženjem. Ako volite detalje i težite komforu, trebaće vam nekoliko osnovnih komada nameštaja i više detalja: stočić, udobna fotelja, oslonac za noge, tepih, jastuci, sveće. Zašto da ne preselite, odnosno kreirate mini dnevni boravak ispod zvezda? Naravno, minimalistički pristup može da bude privlačan na svoj način i podrazumeva brže prilagođavanje i reakcije usled vremenskih neprilika i zaštite nameštaja. Uz tri jednostavna komada, kao što su režiserske stolice, tepih sa efektnim dezenom i jednostavni jastuci koji zaokružuju celu priču, možete maksimalno da uživate u dobroj knjizi ili meditaciji.

POVEZANE OBJAVE

Moderan enterijer sa karakterom


Svi proizvodi na ovoj stranici


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530