Kod kuće je najlepše

Maksimalna udobnost, slojevitost i kombiniranje različitih materijala kad je riječ o tekstilu i dekoracijama


Kod kuće je najlepše0

Donosimo nove ideje za svaki kutak u domu!

Izabrali smo za vas bezvremeni dizajn, nameštaj vrhunskog kvaliteta i izražene funkcionalnosti, uz skandinavsku filozofiju uređenja, koja promoviše jednostavne, lepe i tople životne prostore.

Prema skandinavskom stilu uređenja, gotovo monohromatski enterijeri uvek su opremljeni raznim rasvetnim uređajima, a u vreme praznika lampice na jelci takođe mogu da posluže kao odličan pomagač u stvaranju idealne atmosfere.

Skandinavski stil najbolje ističe lepotu jednostavnih stvari. U fokusu su čiste linije, moderan dizajn i osećaj za meru. Ključno je stvoriti balans u prostoru.

Maksimalna udobnost, slojevitost i kombinovanje različitih materijala kad je reč o tekstilu i dekoracijama zapravo su jedini segment u skandinavskom stilu uređenja koji dopušta preterivanje. Upečatljivi krzneni tepisi za cosy zimsku atmosferu nisu samo must-have dodaci. Za razliku od ostalih tepiha, oni mogu da se koriste kao efektna dekoracija za podove, ali i stolice, fotelje, krevete, ležaje… Tapacirani krevet u trendi smaragdnoj nijansi predstavlja neprolazni model, koji nudi vrhunsku udobnost i dobro se uklapa sa raznim drugim dodacima od pamuka, flanela, ili recimo, krzna u nežnim tonovima. Sa plišano tapeciranim krevetom obezbedićete sebi izuzetno uživanje i udobnost prilikom relaksacije i spavanja, a za potpuni ambijent u spavaćoj sobi unesite malo zelenila po želji.

Kod kuće je najlepše

POVEZANE OBJAVE

Stilski, savremen komad

Statement fotelja u zoni za opuštanje odlično se uklapa u skandinavski koncept. Celu dizajnersku priču treba da ispriča svega nekoliko ključnih komada u prostoru.

Glavni principi skandinavskog stila uređenja i dizajna

Jednostavnost, funkcionalnost i elegancija. Cilj je učiniti prostor što većim i svetlijim. Beli zidovi, drveni podovi i puno izvora prirodne svetlosti ključni su faktori uz neutralnu paletu boja. Dopuštene su sve nijanse bele i bež, dok se akcenat stavlja na detalje i nameštaj u crnoj boji, što može da omogući stylish kontraste. Boje imaju ulogu zadržavanja prirodnog svetla u prostoru i njegovog što efikasnijeg reflektovanja, a nameštaj od svetlog drveta služi kao direktna komunikacija i spona sa prirodom. Čiste linije dizajna i minimalistički trend uređenja lako je održavati urednim, a ovaj stil je popularan, jer stvara toplu atmosferu u prostoru, koja deluje umirujuće i relaksirajuće. Jednostavnost lišena svakog nereda dopušta samo funkcionalne dekoracije, poput sveća, jastuka, prekrivača i sličnih dodataka koji doprinose udobnosti. Ovo je stil koji podržava moto „manje je više“ daje prednost kvalitetu, a ne kvantitetu. Moderni i uglađeni enterijeri sa skandinavskim potpisom opremljeni su komadima koji dugo traju i promovišu organizovan, jednostavan stil života u harmoniji sa prirodom.

Praktična rešenja za odlaganje:

funkcionalnost ukrasnih korpi još više dolazi do izražaja zimi, kad može da posluži za odlaganje jastuka, ćebadi, pa čak i drva…

Kod kuće je najlepše


Svi proizvodi na ovoj stranici

Saksija za cveće Marron 12,5 x 16 cm

Kutija za odlaganje Wooden 31 x 31 x 31 cm

Dekoracija Golden Cactus više oblika

Zidni sat Gin o clock 24 x 24 cm

Biljka u saksiji 20 cm više vrsta

Slika sa ramom Animal 58 x 78 cm više vrsta

Dekorativna činija Cashmere 10 x 40 cm zelena

Dekoracija World držač za fotografije

Mirisna sveća Palm 10 x 12,5 cm

Ram za slike Nomad 6/1

Dekorativna činija Tornado 48 cm narandžasta

Difuzor Remi 200 ml 9 x 18,5 cm žuti

Jastuk Riso 50 x 50 cm svetlo sivi

Jastuk Chalet 50 x 50 cm

Vaza Royal

Tepih Carlton 50 x 120 cm sivi


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530