Inspirisani kožom

Elegantan utisak i dugoročna rešenja za vrhunski uređenu dnevnu sobu.


Inspirisani kožom 00

Inspirisani kožom

Bogata ponuda garnitura za sedenje od prave kože nudi zanimljive modele u različitm bojama. Svi oni ostavljaju elegantan utisak i dugoročna rešenja za vrhunski uređenu dnevnu sobu.

Uvek u trendu:
Dnevni boravak u industrijskom stilu

Pri opremanju dnevne sobe u industrijskom stilu treba uvažiti nekoliko bitnih faktora. Kad je u pitanju trosed, najbolji izbor je kožna garnitura braon boje, koja će dominirati prostorom. Kod ostalog nameštaja je preporučljivo birati komade od metala ili drveta, a dobrodošla je i kombinacija ta dva materijala. Zidovi od cigle ili sa efektom betona za ovakav stil su odlično rešenje. Zanimljiv dizajn rasvete pridoneće industrijskom ambijentu, naročito ako sadrže vintage sijalice koje su sve popularnije i traženije. Industrijski stil izbegava šarenilo u svakom obliku, zato je najbolje poštovati paletu tamnijih tonova. Držite se sive, crne, braon i konjak nijanse, sa njima nećete pogrešiti.

Moderna udobnost: trosed sa relaks funkcijom

Funkcija garnitura za sedenje prvenstveno je pružanje odmora. Ravenna trosed ima mehanizam koji će vam omogućiti veću udobnost i potpuno opuštanje u sopstvenoj dnevnoj sobi. Koristi se bez poteškoća i trosed se zahvaljujući pouzdanom i jednostavnom mehanizmu lako vraća u prvobitno stanje. Nagib leđnog dela i nosača menja se tako da optimalan osećaj udobnosti uopšte nije pod znakom pitanja. Upečatljiv utisak u dnevnoj sobi postići ćete zahvaljujući odvažnoj tirkiznoplavoj boji, koja se odlično slaže sa drugim tonovima, ali najbolje je poštovati pravilo prema kome u enterijeru treba kombinovati najviše tri boje, kako ne bi došlo do neželjene „stilske zbrke“. Pomno odabrane boje su osnova harmonije i dobre atmosfere u svakom prostoru.

POVEZANE OBJAVE

Inspirisani kožom


Svi proizvodi na ovoj stranici