Boxpring kreveti za optimalnu udobnost

Popularni zbog svoje „all in one“ karakteristike


Boxpring kreveti za optimalnu udobnost0

Najmoderniji tip kreveta stekao je popularnost  „all in one“ karakteristikom koja ga razlikuje od svih ostalih modela. Boxspring krevetima nisu potrebne podnice. Oni se sastoje od drvenog okvira, odakle i potiče naziv „box“, i dva dušeka sa opružnom ili džepičastom jezgrom.

Kreveti bez podnica imaju funkcionalne i ergonomske prednosti u poređenju sa ostalim modelima: povećanu udobnost, veću visinu koja omogućava lakše ustajanje i leganje, potom dugotrajnost i naglašenu estetiku. Tapacirani okviri i visoka tapacirana uzglavlja namenjeni su posebno onima koji vole da provode vreme u krevetu čitajući ili gledajući televiziju.

Dizajnirajte sopstveni model!
Mogućnost odabira vrste tkanine, boje, šara na uzglavlju i dimenzija baza svakom kupcu u Emmezeti daje predivnu priliku i mogućnost potpunog kreiranja kreveta po sopstvenoj želji.

Kako odabrati pravi krevet za sebe?
Izbor optimalnog kreveta i dušeka individualna je stvar svakog kupca. Najpouzdaniji način je da isprobate udobnost više različitih modela i odaberete onaj u kome ste se najbolje osećali. Neki vole tvrđe dušeke, drugi mekše i svi, zapravo, imaju različite omiljene položaje spavanja, tako da univerzalno pravilo ne postoji. Za kupovinu kreveta važno je izdvojiti dovoljno vremena, jer je reč o vrlo važnom komadu nameštaja, koji se kupuje dugoročno. Boxspring kreveti su ležajevi nove generacije, za koje je udobnost najveća prednost u odnosu na ostale krevete, tako da sa takvom odlukom zapravo ne možete da pogrešite.

POVEZANE OBJAVE

Boxpring kreveti za optimalnu udobnost

U ponudi su
10 različitih vrsta tkanina
100 različitih boja
12 dimenzija baza
8 dizajna uzglavlja
i dve različite visine uzglavlja: ona od 100 cm i od 120 cm.

Dobro je znati
Boxspring kreveti bolje se provetravaju od klasičnih kreveta i omogućavaju prijatniju mikroklimu za spavanje. Za to je zaslužno opružno jezgro čija otvorena struktura obezbeđuje normalan protok vazduha i lakše provetravanje dušeka, eliminišući neprijatne mirise i zadržavanje vlage.

Uzglavlje kao estetska komponenta:
Mekana podrška za glavu, osim što je udobna, povećava i atraktivnost sobe. Popularna bež nijansa čest je izbor jer se lako usklađuje sa drugim elementima i detaljima u spavaćoj sobi.

Dobro je znati
Boxspring modeli dostupni su u različitim dimenzijama kako bi zadovoljili potrebe različitih profila kupaca i korisnika. Osim parova, u njima mogu da uživaju i samci ili jednostavno vlasnici spavaćih soba manje kvadrature.

Užitak tokom spavanja i sedenja:
Uzglavlje štiti zid od neželjenih mrlja i pruža potporu za leđa u sedećem ili polusedećem položaju tokom čitanja, gledanja TV-a ili rada za laptopom.

Dobro je znati
Boxspring dizajn dostupan je i u varijanti koja nudi dodatni prostor za odlaganje, tako da posteljinu i odeću lako možete da organizujete i pospremite, a da pritom ne zauzimate dodatni prostor u sobi ubacivanjem komode ili nekog drugog elementa.

Praktični detalji na posteljini:
Za boxspring krevete najbolji su čaršavi sa gumicom, a za premium udobnost u krevetu standardno se preporučuje posteljina od pamuka ili lana.

Boxpring kreveti za optimalnu udobnostWarning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530