Stylish baštenski nameštaj

Za druženja na terasi ili balkonu


Stylish baštenski nameštaj 00

Stylish baštenski nameštaj

Kvalitetna aluminijumska konstrukcija ima nekoliko  prednosti – nije podložna rđanju, otporna je na vremenske uslove, ne bledi na suncu, lagana je i zahteva minimalno održavanje.

Romantičan dizajn u modernoj sivoj boji sa naslonima za ruke, kako bi udobnost bila u potpunosti zadovoljena.

Spoljašni prostori jedva su dočekali svoj makeover, a svi mi izlazak na sunce i boravak u idiličnom okruženju prirode. Nove ideje, raskošni stilovi i umetničko-skulpturalni dizajn obogatio je našu ponudu i ovaj put je učinio ekskluzivnom! Unikati od prirodnog ratana inspirisani paunom i najjednostavnije travnjake ili dvorišta pretvaraju u prekrasne prolećne i letnje oaze jer nude instant vau efekat! Visokokvalitetni proizvodi imaju dvostruku namenu jer mogu da se koriste u kući i u prirodnom okruženju.
Teško će biti ove sezone ne zaljubiti se u ratan, ne samo zato što je dostupan u očaravajuće privlačnim modelima već uz to ima i mnogo prednosti i aduta kojima može da  opravda svoju popularnost.
Ratan ima jedinstvenu estetiku koja savršeno odgovara prirodnim okruženjima kao što su vrt i okućnica. Uz sofisticiran look, velika prednost mu je dugotrajnost. Zadovoljava elemente country chic stila i modernog minimalističkog stila, snažan je i izdržljiv materijal koji sa druge strane nije težak i lako se prenosi sa lokacije na lokaciju. Stilski odgovara i u enterijerima i u eksterijerima, ima eko friendly karakter, jednostavno se čisti i održava vlažnom krpicom ili usisivačem.

REMEK-DELA ZA VRT I KUĆU
Umirujuća neutralna paleta boja i skulpturalni modeli stolica koje nemaju samo funkciju već i visoku umetničku notu, jer su baš istinsko – remek delo. Novi modeli prikladni su i za vrt i za prostorije u domu i lako se uklapaju u svaki ambijent.

Visokokvalitetni prirodni ratan nudi široke mogućnosti oblikovanja i samim tim jedinstvena dizajnerska rešenja.

Stylish baštenski nameštaj

POVEZANE OBJAVE

Svi proizvodi na ovoj stranici

 


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/prefor20net21/public_html/emmahomers/wp-content/themes/disto-child/single.php on line 530